Over ons


Onze winkel is vanwege corona een aantal maanden gesloten. U kunt uitsluitend producten online bestellen. Als het licht in de winkel aan is, dan is er iemand en kunt u aankloppen.

Thinking of Holland is een bijzondere winkel. Het team van Thinking of Holland wil graag dat bezoekers een fijne herinnering aan Nederland mee naar huis nemen. Daarom biedt Thinking of Holland in haar winkel een verrassend en spannend palet aan bekende en minder bekende Nederlandse ontwerpen. Er is voor elk wat wils en voor ieder budget.

Maar Thinking of Holland is niet alleen geschikt voor bezoekers aan Nederland. Expats kopen cadeaus voor het thuisfront. Buurtbewoners zijn vaste klant. Nederlanders die internationale zakenrelaties gaan ontmoeten weten ons te vinden voor een passend geschenk. Ze komen naar de winkel of bestellen via internet. Hierdoor is sprake van een steeds groter wordende groep bedrijven en overheden die wij van dienst mogen zijn.

Wij hopen u ook spoedig te mogen verwelkomen!

Team van Thinking of Holland

Team

Ingrid Hobbelen is de eigenaar van Thinking of Holland. Bij Thinking of Holland werkt verder een zeer enthousiast internationaal verkoopteam. Binnen het team worden meerdere Europese talen gesproken: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans.

Klachten

Heb je een klacht, stuur dan een email naar contact@thinkingofholland.com.
We zullen snel reageren en trachten iedere redelijke klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.